Noora Marttinen Totuuden puolesta vääryyttä vastaan

Jos saisin tämän kaiken sanoa!

  • Jos saisin tämän kaiken sanoa!

Jos saisin sen rikkaille, ahneille ihmisille sanoa, millaisessa pimeydessä he elävät. Helppo se on siirtää rahojaan jonnekin paratiisisaarelle ja ahnehtia taskuunsa, vieden tuhkatkin pesästä muilta. Minusta vääryydet tulee tuomita. Kun kristillisyyttä on ajettu alas yhteiskunnassa, niin laittomuus rehottaa. Kukaan ei tuomitse vääryyksiä, taputellaan selkään väärintekijöitä kuin mitäkin sankareita, vaikka oikeasti pitäisi nuhdella ja kovaa.

Minulla on kristittynä vain yksi tavoite: saada nähdä evankeliumin menevän eteenpäin. Miten se voi olla mahdollista, että kouluista on viety pois melkein kaikki hengellisyys? Tajuatteko te, millainen vääryys on, kun lapset eivät saa kuulla armahtavasta Vapahtajasta? Tajuatteko te millainen isku se on? Mutta pahat saavat palkkansa, ja se on se totuus, jota tulee julistaa katoilta. Jos yksikään pieni lapsi tulee vietellyksi pahaan, jos yksikään lankeaa seuraamaan tämän jumalattoman maailman esimerkkiä, niin sillä on seurauksensa. Paha saa AINA palkkansa, omaan nilkkaan se tulee.

Te, jotka olette yritysjohtajia, ja yrityksenne käyttää tavalla tai toisella lapsityövoimaa, oli se sitten Intiassa tai muualla, hävetkää! Nuhteet teille! Hävetkää pahoja tekojanne! Te ahnehditte taskuunne kuin mitkätkin ryövärit, mutta kun teistä aika jättää, minne rikkautenne joutuukaan? Ette saa penniä mukaanne riistolla ansaituista rikkauksistanne. Mitä tulee eduskuntaan, te jotka kannatatte avoimesti vääryyttä, hyssyttelette vihapuheellanne, ettekä anna tuomita pimeyden tekoja avoimesti, HÄVETKÄÄ! Laura Huhtasaari kristittynä suoraselkäisenä naisena, on viimeinen, jonka tästä porukasta tulisi hävetä. Kyllä on hienoa kun on itsellä kaikki hyvin, eikä tarvitse köyhän ja kurjan puolta pitää. On se niin makeaa. Minä häpeäisin, ihan tosi. Häpeäisin, jos en olisi puolustanut kaikkia niitä kristittyjä, joilta puuttuu ruuminosia, ja hei osalta puuttuu jopa pää! Tiedätte varmasti mihin viittaan, ja hyvä niin.

Tämä hiljentymisen ja hiljaisuuden ja hyssyttelyn maailmallinen kulttuuri on rikottava. Pimeys on tuomittava. Edes kerran läpimädän ja pahan ihmisen on saatava kuulla, että on tuomari, ja tarjottava mahdollisuutta parannukseen. Edes kerran, jos annettaisiin puheenvuoro maailman hiljaisille, nöyrille, Jumalaa kaipaaville, heitä ei enää nykyään tahdota kuulla oikein kenenkään taholta. Jos edes kerran JOKU sanoisi haisevan vastalauseensa veronkierrolle, ahnehtimiselle, seksuaalisille synneille, riistolle, kaikelle sille, mitä tässäkin maassa tapahtuu. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Kyllä sitä itse kukin on syntinen, mutta ei se tarkoita, etteikö kaikille olisi sama laki. Raamatun laki siis. Maalliset lait kun nykyään ovat kieroja kuin korkkiruuvit ja niitä hyviä lakeja, joita olisi, niin niitäkin varmaan koitetaan kiertää, ettei vaan tarttisi välittää kenestäkään.

Valtaapitäviä ei pidä kunnioittaa yhtään sen enempää kuin tavallista Liisaa tai Mattia, joka työskelee kaupan kassalla tai lähihoitajana. Ei ole mitään prameutta tällaisessa maailmassa, jossa me elämme. Ei ole mitään "parempaa sakkia", joita ihailla. Ainoastaan Jeesus Kristus ja Taivaan Isä ovat ihailtavia ja palvottavia. Ymmärrätte varmaan, että asemansa puolesta esivallan puolesta on rukoiltava, ja Raamatun aikoihin vielä kun sattui olemaan, että esivalta tuomitsi rikollisia ja heitti heitä vankilaan. Nykyään eletään jo niin Lopun Ajoissa, että laittomuus on vallalla joka taholla.

Tässä teille kovaa puhetta. Verta itkee sydämeni nähdä kerta toisensa jälkeen itsekkäämpiä ihmisiä, jotka kyllä pitävät oman perheensä puolta, mutta tuntemattomista viis. Väliäkö niillä vanhuksilla, jotka ovat vaipoissaan tuolla hoitokodeissa, väliäkö tavallisella työläiselle ja palkansaajalla, leikataan vaan palkat veke, viedään tuhkatkin pesästä!

Kuka tällaista jaksaa katsella vierestä ja vieläpä nyökytellä päätään ja taputella selkään. Ja mitä tulee näiden seksuaaliperversioiden hyväksyntään, en minä vihaa ihmisiä, en ole ihmisiä vastaan, mutta VIHAAN kun ihmisiä valheen voimalla johdetaan harhaan. SETA saisi hävetä! Monet ihmiset tässä maassa saisivat hävetä, millaisille asioille antavat hyväksyntänsä. Ja kristillisyys vaan maton alle. Se ainut valo pimeydessä, se ainut lamppu, jotta ihmiset voisivat elää PYHÄÄ elämää. Sellaista vapaata elämää, jossa Jumala saisi kunnian. Pyhyys on tässä maailmassa vierasta, mutta sitä on olemassa. Todellista pyhityselämää, jossa kieltäydytään menemästä pimeyteen ja pahuuteen. Kaikki korruptio, kaikki lahjukset, kaikki se on tuomittavaa. Monet esiintyvät valkeuden tekopyhässä kaavussa, mutta sisällään kantavat hirveää hedelmää. Ollaan olevinaan tekevinään hyvää ja auttavinaan ihmisiä, mutta arvot ovat jostain aivan muusta lähteestä kyrsittyjä. No, kukin taaplaa tyylillään ja jokaisella on oikeus mielipiteeseensä. Synti vaan kun se kerrassaan vie iankaikkiseen kadotukseen, ja jokaisen tulisi pyytää niitä anteeksi Jeesukselta Kristukselta. Tätä tässä maassa koitetaan vaientaa muun muassa.

Jumala ei tule häviämään mitään, ne on ihmiset, jotka kokevat tappion. En edes tiedä mitään politiikan kuvioista, en ole opiskellut. Tiedän vain Raamatusta luetun oikean ja väärän. Tätä moraalia ei saa lakaista maton alle. Siitä ei saa hyssytellä. Pimeys ei pidä, että sen tekoja tuodaan julki.

Entä se kaikki okkultismi, ties mitkä salaseurat, joissa tässä maassa ja maailmassa vaikuttavat käyvät. Pimeyden teoista tulee nuhdella. Salassa suunnitellaan ihmisten pään menoksi ja oman rikkauden kartuttamiseksi asioita, ja varmaan vielä pahempaakin. Totuuden ääntä ei voi hiljentää. Totuus tulee olemaan kovin ääni koko maailmankaikkeudessa.

Yksi asia on varma: Kristityn ei tarvitse tässä hämärtyneessä maassa hävetä, jos puhuu suunsa puhtaaksi. Ei tarvitse katua ja pyydellä anteeksi, että sori jos loukkasin. Ei tarvitse pokkuroida niiden edessä, jotka elävät vääryydestä. Jos toinen käsi varastaa ja toinen käsi sallii kohtuuttomia kärsimyksiä, onko silloin tässä mitään järkeä? En nyt kohdista puhettani erityisesti kehenkään suoraan, mutta tiedän vain, että nämä ilmiöt ovat olemassa, ja että Herran vuonna 2017 maailma on todella pimeä.

Jos tahdot armon, hyväksy se, että olet tehnyt syntiä, ja että synti on väärin. Tule Jeesuksen rakastavaan syliin ja unohda vääryys, heitä se luotasi! Älä seuraa petollista sydäntäsi, vaan Jumalan moraalilakeja, jotka kertovat, mikä on oikeasti hyvää tässä elämässä. Anna Jumalan armon, rauhan ja rakkauden tulla elämääsi, koska kovienkin sanojen takana on se motiivi, että Jumala ei tahdo hukuttaa yhtäkään. Jumala tahtoo pelastaa, Jeesus tahtoo pelastaa. Ei hän jää kantamaan kaunaa menneistä vääryyksistä, vaan hän pyyhkii kaiken pois ja heittää meren syvyyteen. Sinulta puuttuu jotain, ja se on Jumalan tunteminen henkilökohtaisesti. Sen ei ole väliä, mitä olet tehnyt, kunhan pyydät sitä anteeksi. Yksi anteeksipyyntö, ja voit päästä ikuiseen kirkkauteen Jumalan kanssa. Yksi sana, yksi huuto Jumalan puoleen ja kaikki voi olla toisin. Älä usko näitä vihollisen valheita mitä media ym, syöttää, vaan usko tämä sana: "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi." (Joh. 3:16-17)

Jumalan päivä koittaa vielä, mutta sinun ei tarvitse olla tuomittavien joukossa, vaan voit päästä rauhaan ja sovintoon Jumalan kanssa hyväksymällä, että Jeesus kuoli sinunkin syntiesi edestä, ja että hänellä on hyvä tahto, toivo ja tulevaisuus sinua varten. Siunausta, jos jaksoit lukea koko pitkän tekstin!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Nyt sinä Noora arvostelet Kaikkivaltiasta, luuletko että Hän ei tiedä eikä osaa hoitaa luomakuntaansa oikein?
Eikös maailman rikkaimmat mijardöörit ole melkein kaikki kunnon kristittyjä?
Eikös Herra palkitse maallisella hyvyydellä hänen uskollisia palvelijoitaan?

Noora Marttinen

Lueppas Raamattusi uudelleen. Rikkaiden tuomio lukee mm. Jaakobin kirjeessä, ja Vanha Testamentti vuolaasti tuomitsee itsekkäät ihmiset, jotka ahnehtivat. Nimikristittyjä on paljon, anteliaisuus useimmiten kertoo onko sydän oikealla paikalla suhteessa Jumalaan. Toki Job sai rikkauksia, mutta se on eri asia. Hän myös kärsi ja menetti paljon ja vahvistui uskossa.

En väitä, että tietäisin Jumalaa paremmin, mutta tämä on ihan älytöntä, miten sokeita ihmiset ovat eivätkä näe mitä silkka ahneus saa aikaan täällä maailmassa. Moraali ei ole ostettavissa rahalla, sitä pitää olla omasta takaa. Eikö saa tuomita lapsityövoiman käyttöä? Eikä saa tuomita riistoa ja vääryyksiä sekä veronkiertoa? Kyllä ne asiat saa tuomita. Olkaa suoraselkäisiä. Älkää menkö vääryyteen!

Ei mulla muuta asiaa. Näitä sopii itse kunkin omalle kohdalleen pohtia.

Toimituksen poiminnat